4 september 2009 

De Jeugdraad van de deelgemeente Hoek van Holland organiseert tijdens de vrijwilligersdag “Dag van de Hoekenees” – op 5 september in De Hoekstee – vanaf 13.00 tot 17.00 uur speciale activiteiten voor een goed doel. Kinderen kunnen zich laten schminken, spellen doen, meedoen aan een ballonnenrace (welke ballon komt het verst en wint de hoofdprijs) en er is wat lekkers te halen. De opbrengst is bestemd voor de Hoekse Stichting Kikkeropfleurdoos (www.kikkeropfleurdoos.nl), die steun en informatie biedt aan kankerpatiënten. De Stichting Kikkeropfleurdoos is vertegenwoordigd bij deze activiteiten met een informatiestand.

Op deze dag geven verenigingen en instellingen demonstraties en worden sporters en vrijwilligers gehuldigd zijn er ook optredens van de Billy Blue Band, Cornel, Rachel, winnares van de X-factor.

Hoekse jeugd zet zich in voor Kikkeropfleurdoos