Fill Schoonmaakgroep levert 15 poloshirts met opdruk voor promotieacties

30 december 2011

De Stichting Kikkeropfleurdoos en Fill Schoonmaakgroep hadden een match tijdens de eerste Beursvloer Westland op 13 oktober, georganiseerd door Vitis Welzijn.

Afgelopen week werd die match omgezet in daden: directeur Hans Spies van Fill Schoonmaakgroep droeg 15 prachtige, gele poloshirts met opdruk over aan Marleen Reukema, voorzitter Stichting Kikkeropfleurdoos, en Nelly van Veldhoven, PR-adviseur, voor het promotieteam van de stichting.

Als tegenprestatie gaat Nelly van Veldhoven, directeur van SpreekStyle, een basiscursus spreken in het openbaar verzorgen voor directie en medewerkers van Fill. Een vruchtbare samenwerking dus voor beide partijen!


Fill Schoonmaakgroep levert 15 poloshirts met opdruk voor promotieacties