dfg12Tijdens de Vitis Welzijn beursvloer Westland 2013 is een match gemaakt tussen een aantal Dutch Flower Group bedrijven, te weten Hamifleurs BV, Green Partners BV en Intergreen BV, en de Stichting Kikkeropfleurdoos. De match won in het kader van originaliteit de 2e prijs omdat een aantal Westlandse ondernemingen op bijzondere wijze de handen ineen slaan om de activiteiten van de Stichting Kikkeropfleurdoos (hét steuntje in de rug voor kankerpatiënten) onder de aandacht te brengen.

OP MAANDAGAVOND 16 DECEMBER 2013 VAN 19.30 UUR TOT 22.00 UUR WORDT DOOR DEZE BEDRIJVEN EEN WORKSHOP KERSTSTUK MAKEN GEORGANISEERD. ALS LOCATIE IS GEKOZEN VOOR EEN VAN DE DUTCH FLOWER GROUP BEDRIJVEN IN HONSELERSDIJK, INTERGREEN, JUPITER 250, 2675 ZT HONSELERSDIJK.

Hieraan kunnen maximaal 50 mensen deelnemen.

De organisatoren hopen op grote belangstelling voor dit evenement. “Alle materialen voor deze workshop worden door de Dutch Flower Group bedrijven beschikbaar gesteld waardoor alle deelnemerskosten ten goede kunnen komen voor het goede doel van de Kikkeropfleurdoos voor de productie van de volgende 1500 dozen,” aldus Mariëlle Bentvelzen-van Leeuwen van Hamifleurs BV, die deze match samen met haar collega’s van Intergreen BV en GreenPartners BV en Nelly van Veldhoven-Vollebregt, ambassadeur van Stichting Kikkeropfleurdoos, vorm geeft en organiseert.

De kosten voor deze workshop waarna u met een prachtig kerststuk naar huis gaat, bedragen € 30,00 inclusief materialen en een drankje met hapje na afloop. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Aanmelden kan via e-mailadres info@kikkeropfleurdoos.nl onder vermelding van uw naam, aantal deelnemers, uw e-mailadres en Kerststuk maken.

 

Op 16 december uw kerststuk maken bij Dutch Flower Group – 23 november 2013