Op 30 oktober 2014 is alweer de vierde door Vitis Welzijn georganiseerde Beursvloer Westland gehouden. Dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor het Westland waar vrijwilligersorganisaties, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven elkaar kunnen ontmoeten en de hand kunnen reiken. De bedoeling is om matches tot stand te brengen tussen bedrijven die in het kader van hun maatschappelijk ondernemen iets willen betekenen voor vrijlligersorganisaties die in ruil hiervoor een tegenprestatie leveren.

In een bloem- en plantrijke ambiance bij Hamiplant te Honselersdijk brengen de 34 bedrijven en 36 maatschappelijke organisaties tijdens een dynamisch treffen van 75 minuten maar liefst 183 duurzame en kwalitatieve matches tot stand.

2014 Beursvloer de match vastleggen1200

Een fantastisch resultaat met ook een prachtige score voor de Stichting Kikkeropfleurdoos. Voorzitter Marleen Reukema vergezeld door bestuurslid Henny Duijn-Visscher weten goed voorbereid met prikkelende informatieborden maar liefst zeven matches in de wacht te slepen:

Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling te Naaldwijk (blog.cynthiaveenman.nl) gaat een workshop voor kankerpatiënten organiseren.

Kristian Sauer van Westdesign te Honselersdijk (www.westdesign.nl) gaat de vormgeving verzorgen van een flyer voor notarissen en cliënten over Stichting Kikkeropfleurdoos en de mogelijkheid tot schenken bij testament.

Fred Jansen van Sesam Academie Regio Zuid West (www.sesamacademie.nl) verzorgt twee dagdelen advies op het gebied van fondsenwerving en het bijbehorende communicatieplan.

Gerrit Riezebos van Drukkerij Riezebos B.V. in De Lier (www.drukkerijriezebos.nl) gaat de stichting adviseren over een promotiefilm en de invulling van onze website en social media.

Nicolet van Veen van Let’s Photograph (www.letsphotograph.nl) maakt een productfoto van de Kikkeropfleurdoos en een foto van het bestuur.

Brenda Kortekaas van ROC Mondriaan te Den Haag (www.rocmondriaan.nl) laat
kinderen bij Fun en Fit te Heenweg (www.funenfitheenweg.nl) door studenten van ROC Mondriaan begeleiden bij het maken van paashazen.

Hans Koornneef van Koornneef relatiegeschenken te ’s-Gravenzande (www.koornneef.nl) verstrekt vijf kerstpakketten of gelijkwaardig voor onze vrijwilligers.

Als tegenprestatie genereert Stichting Kikkeropfleurdoos voor deze bedrijven bekendheid in relevante uitingen op website www.kikkeropfleurdoos.nl, op facebook en in relevante persberichten.

2014 Beursvloer na afloop de borel1200

Beursvloer Westland op 30 oktober zit vol dynamiek – 02 november 2014