Op de dag dat Nederland opstaat tegen kanker overhandigt Paola Enriquez-Ojeda, lid van Lions Club De Glazen Stad, aan oncoloog prof. dr. Kees Verhoef van de Daniel den Hoed Kliniek de promotiedoosjes met informatiekaartjes over de Kikkeropfleurdoos. De informatiekaartjes, die de patiënt kan meenemen om zelf op de website van Stichting Kikkeropfleurdoos meer te lezen over dit steuntje in de rug van kankerpatiënten, worden geplaatst op de balie van de poliklinieken en wachtruimtes.

Samen met Paola Enriquez-Ojeda heeft Pea Boon van de Stichting Kikkeropfleurdoos het project Communicatie Kikkeropfleurdoos Ziekenhuizen in deze regio geleid. Voor het bezoek aan de ziekenhuizen in de regio’s Rotterdam, Midden Delfland en Haaglanden hebben tien leden van Lions Club De Glazen Stad in Westland geholpen met het bezoeken van ziekenhuizen in de regio Rotterdam-Haaglanden om aandacht te vragen voor dit initiatief en de Kikkeropfleurdoos bij onze doelgroep in beeld te brengen.

kofdindaniel

Op de foto
Midden : Paola Enriquez-Ojeda (Lions Club Glazen Stad) overhandigt het promotiedoosje aan prof.dr. Kees Verhoef (Daniel den Hoed Kliniek).
Uiterst links: Marleen Reukema, voorzitter Stichting Kikkeropfleurdoos
Uiterst rechts: Pea Boon, projectleider Communicatie Kikkeropfleurdoos Ziekenhuizen

Voor meer informtie over het project Communicatie Kikkeropfleurdoos Ziekenhuizen is op 16 mei 2014 een uitgebreid nieuwsbericht gepaatst op de site van de Kikkeropfleurdoos: klik hier. Meer informatie over de overdracht in de Daniel den Hoed Kliniek is te vinden op Facebook van Stichting Ons Rotterdam: https://www.facebook.com/onsrotterdam.

Lions Club De Glazen Stad brengt Kikkeropfleurdoos in Daniel den Hoed Kliniek – 19 november 2014