In december 2014 is de match tussen Hans Koornneef van Koornneef Relatiegeschenken te ’s-Gravenzande (www.koornneef.nl) en de Stichting Kikkeropfleurdoos uitgevoerd. Bestuursleden van de stichting ontvingen vijf prachtige kerstrelatiegeschenken te besteden voor de vrijwilligers die zich jaar in jaar uit inzetten voor de Stichting Kikkeropfleurdoos. Daarmee werd uitvoering gegeven aan een van de zeven matches die de Stichting Kikkeropfleurdoos op de Vitis Welzijn Beursvloer Westland 2014 heeft gemaakt.

Op de foto overhandigt Cynthia Kreijt van Koornneef Relatiegeschenken de kerstrelatiegeschenken aan Marleen Reukema, voorzitter van de Stichting Kikkeropfleurdoos.2014-dec. Kikkeropfleurdoos - Koornneef Relatiegeschenken

Klik hier indien u ons bericht over deelname aan de VitisWelzijn Beursvloer Westland op 30 oktober 2014 wilt lezen.

Beursvloermatch tussen Kikkeropfleurdoos en Koornneef Relatiegeschenken – 05 januari 2015