Dankzij de klanten van supermarkt PLUS DANSE Maasdijk die hun statiegeld hebben gedoneerd, kon mevrouw Henny Duijn-Visscher, bestuurslid van de Stichting Kikkeropfleurdoos in januari het mooie bedrag van € 259,20 in ontvangst nemen.

“Deze opbrengst is bestemd voor de productie van nieuwe Kikkeropfleurdozen voor kankerpatiënten,” aldus mevrouw Duijn, “Wij bedanken iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Als klein goed doel zijn wij afhankelijk van dit soort initiatieven voor onze fondsenwerving. We komen graag in beeld bij elke actie op scholen, in bedrijven, sportief, bij een particulier of zakelijk evenement dat ook een bijdrage wil geven aan een goed doel. Er zijn ook mensen die voor hun verjaardag een spaarpot neerzetten en hun verjaardagsgeld aan ons doneren. Een mooi gebaar dat ons helpt anderen te helpen die met de ziekte kanker worden geconfronteerd.”

Klanten PLUS DANSE doneren voor Kikkeropfleurdoos – 18 februari 2015