2015- Kon.Ondersch. Gem. Rdam -Elvire

De Stichting Kikkeropfleurdoos feliciteert mevrouw E.D.L.M. ten Berge-de Ridder, apotheker en bestuurslid van de Stichting Kikkeropfleurdoos, van harte met haar Koninklijke onderscheiding. Zij is door Zijne Majesteit de Koning benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor haar vele vrijwilligersactiviteiten voor kerk en samenleving. Deze Koninklijke onderscheiding – verleend ter gelegenheid van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning – werd op vrijdag 24 april 2015 door burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam in de Burgerzaal van het Stadhuis van Rotterdam uitgereikt.

kruisMet groot enthousiasme zet mevrouw Ten Berge zich al jaren in voor kankerpatiënten als bestuurslid van de Stichting Kikkeropfleurdoos, die een steuntje in de rug wil zijn voor deze patiënten en hun naasten. Daarvoor stelt de stichting informatiedozen samen met tips van lotgenoten en heilzame producten. “We staan weer aan de vooravond van een volgende editie en zoals bij elk goed doel is geld ons grootste probleem. We zouden veel meer mensen willen helpen dan we nu kunnen waar maken. Dus als u ons wilt steunen om kankerpatiënten te helpen laat ons dat dan alstublieft weten via onze website www.kikkeropfleurdoos.nl.”


 

 

Koninklijke onderscheiding voor Elvire ten Berge-de Ridder – 27 april 2015