facebookicon

Voor sympathisanten die de ontwikkelingen van Stichting Kikkeropfleurdoos volgen via de nieuws- en sponsorberichten op onze website, is er nu de mogelijkheid van Facebook bijgekomen. Geeft u zich nu op als Facebook vriend van Stichting Kikkeropfleurdoos dan blijft u voortaan ook via Facebook op de hoogte van het laatste nieuws, geplande activiteiten, ontwikkelingen op het gebied van sponsors en wat al niet meer.

‘We hebben al een tijdje proefgedraaid, want Facebook is voor onze stichting meer dan het plaatsen van berichten’ aldus Robert Pieter Gardenier die voor de Stichting Kikkeropfleurdoos verantwoordelijk is voor de inzet van Facebook. ‘Niet alleen willen we u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen, maar we willen ook vragen, opmerkingen en suggesties naar aanleiding van de artikelen snel en adequaat behandelen’.

‘Als vriend van Stichting Kikkeropfleurdoos kunt u de stichting ook enorm van dienst zijn’ vervolgt Robert Pieter. ‘Door onze berichten te delen met uw eigen Facebook vrienden, kunt u onze boodschap uitdragen en zo de bekendheid van onze stichting vergroten. Als Facebook vriend van onze stichting bent u dan meteen onze vertegenwoordiger!’.

 

 

Word nu Facebook vriend van Stichting Kikkeropfleurdoos – 28 april 2015