Felicitaties voor Service Apotheek met 425ste apotheek! – 05 augustus 2015     

Bij Service Apotheek, onze partner en distributeur van de Kikkeropfleurdozen, heeft apotheek Drielanden uit Harderwijk zich als 425ste apotheek aangesloten, waarvoor onze hartelijke felicitaties. Steeds meer zelfstandige apotheken sluiten zich aan bij de Service Apotheek formule, waardoor de Kikkeropfleurdoos voor kankerpatiënten in het hele land steeds beter verkrijgbaar is. Iets om trots op te zijn!

De Kikkeropfleurdoos kan met een door de patiënt zelf ingevulde antwoordkaart worden afgehaald bij de Service Apotheken in heel Nederland. U hoeft niet bij een Service Apotheek te zijn aangesloten. De Service Apotheken zijn dan ook een onmisbare schakel tussen degene, die de Kikkeropfleurdoos wil ontvangen en de Stichting Kikkeropfleurdoos.

425servapo

 

Felicitaties voor Service Apotheek met 425ste apotheek! – 05 augustus 2015