De Stichting Kikkeropfleurdoos heeft de nieuwe editie gepresenteerd van de Kikkeropfleurdoos in Service Apotheek ’t Kalf te Zaandam. In onze speciale nieuwsbrief leest u meer over de nieuwe Kikkeropfleurdoos, waarvan de inhoud in samenwerking met onze Klankbordgroep tot stand is gekomen.

Ook deze uitgave is mogelijk gemaakt door de hartelijke en soms jarenlange samenwerking met onze partners die belangeloos of tegen gereduceerd tarief hun diensten aanbieden en door giften van sponsors die via allerlei activiteiten geld inzamelden. Onderstaand ziet u een overzicht van de belangrijkste partners en sponsors van deze verfrissende nieuwe editie van de Kikkeropfleurdoos.

2015-Kikkeropfleurdoos Sponsors Inhoud

 

Dank aan partners en sponsors bij realisatie nieuwe editie Kikkeropfleurdoos – 16 oktober 2015