De Stichting Kikkeropfleurdoos wil zich na de recente editie van de Kikkeropfleurdoos weer inzetten voor het realiseren van een nieuwe oplage. Omdat daar veel geld voor nodig is, stond onder andere een advertentiecampagne gepland in het Katholiek Nieuwsblad.

Aangezien ook het ontwikkelen van een advertentie kostbaar is, was de stichting verheugd dat Kristian Sauer, oprichter van WESTDESIGN, deze taak kosteloos op zich wilde nemen.

In een prettig overleg is niet alleen een advertentie, maar ook een banner ontwikkeld die roulerend zichtbaar is op de website www.katholieknieuwsblad.nl met een link naar de website van de Kikkeropfleurdoos.

 

 

151127Advertentie KN-variant4 def

De Stichting Kikkeropfleurdoos bedankt Kristian Sauer voor zijn enthousiaste en deskundige inzet bij het ontwikkelen van het materiaal en voor het onderhouden van het contact met het Katholiek Nieuwsblad tot en met het aanleveren van de advertentie en de banner.

Voor wie meer wil weten over bureau WESTDESIGN te Honselersdijk, dat is gespecialiseerd in maatwerk voor het creëren van creatieve winstgevende websites en webwinkels,  verwijzen wij graag naar website www.westdesign.nl.

 

 

Wilt u ook iets extra’s doen voor de stichting? Giften zijn welkom op IBAN rekening NL58 RABO 0120263297 ten name van Stichting Kikkeropfleurdoos.

 

WESTDESIGN ontwikkelt kosteloos advertentie voor Stichting Kikkeropfleurdoos – 24 november 2015