Stichting Kikkeropfleurdoos heeft uw stem hard nodig om extra financiën te verwerven. Uw stem helpt om door Specsavers Naaldwijk uitverkozen te worden tot lokaal fonds, dat gedurende het hele jaar 2016 wordt gesteund door een afdracht per gekocht montuur of hoortoestel.

Hoe kunt u stemmen?

Ga naar onderstaande pagina van de Stichting Specsavers Steunt en u komt meteen op het wedstrijdformulier van de winkel in Naaldwijk waarop u uw stem voor de Stichting Kikkeropfleurdoos kunt uitbrengen. U volgt verder de aanwijzingen.

http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/naaldwijk/st-kikkeropfleurdoos_27046/

Let op, u kunt tot en met 7 december iedere dag met uw e-mail account(s) stemmen. Heeft u meer accounts en stemt u iedere dag, dan genereert u dus meer stemmen voor ons!

 

Wat doet de Stichting Kikkeropfleurdoos met het geld?

De Stichting Kikkeropfleurdoos is kort na de lancering van de recente editie van de Kikkeropfleurdoos begonnen met de voorbereidingen van weer een nieuwe oplage. Ons streven is om met kleinere oplagen altijd over voldoende dozen kunnen beschikken met een actuele inhoud.

Om dit doel te kunnen realiseren is veel geld nodig en dit kan onder andere worden binnengehaald via deze actie van Specsavers.

 

Wilt u zelf iets extra’s doen? Giften zijn welkom op IBAN rekening NL58 RABO 0120263297 ten name van Stichting Kikkeropfleurdoos.

Stem op website Specsavers voor Kikkeropfleurdoos! – 01 december 2015