Kikkeropfleurdoos Benefiet Festival een succes!

15 mei 2012                                                                                                  

Het Kikkeropfleurdoos Benefiet Festival van 8 mei 2012 in Westland theater De Naald heeft voor de stichting ruim  € 7.500,00 opgebracht!

Ladyspeaker Carlissa Remmerswaal opende de avond en gaf het woord aan Marleen Reukema, voorzitter van de Stichting Kikkeropfleurdoos, die het ontstaan en het doel van de Kikkeropfleurdoos toelichtte. Daarna hield prof. dr. Casper van Eijck, oncologisch chirurg in het Erasmus MC met verwijzing naar de documentaire ‘All My Tomorrows’ een betoog waarbij hij aangaf: ‘Omdat we leven krijgen we kanker’. Dagelijks vinden er miljoenen celdelingen in ons lichaam plaats. En dus gaat er wel eens iets fout.

In marktkraampjes in de foyer werden planten, bijous en chocolade verhandeld voor het goede doel. Onze loten voor € 2,00 per stuk werden goed verkocht. De hoofdprijs, een reis voor twee personen naar Londen, was ter beschikking gesteld door Stena Line BV in Hoek van Holland. Er waren veel andere mooie prijzen zoals een dinerbon, cadeaubonnen, sfeerverlichting, orchideeplanten en een Senseo koffiezetapparaat.

De gasten kregen in de pauze hapjes aangeboden door Sjoerd Henstra en zijn equipe van Strandclub Zwoel. Vóór aanvang van het tweede optreden van de cabaretgroep werden onder leiding van Alphons de Wit kunstwerken geveild van onder meer Anneke Verrips, El van Leersum, Fien Sanders, Joke Naaborg, José Knippernberg, Roeland van Reem, Sandra Taal, Tiny Schornagel, Theo Luiten en Yvonne Bakkenes-Verhagen. Niet alle kunstwerken vonden een afnemer; deze worden nog via onze website aangeboden.

De stichting dankt alle sponsors voor hun bijdragen aan deze avond: Alphons de Wit, Flex HRM, Gé Bronsgeest, HaarInstituut Westland, Iwan van der Gaag, Juridisch Adviesbureau Van der Hoeven, Kring-apotheken Naaldwijk, Service apotheek Het Oude Land, Service apotheek Maasdijk, Smiemans Projecten, Soroptimistclub Westland, Strandclub Zwoel, Tooo much, Triomf Zeefdrukkerij, WD Trucks Maasland, Westland theater De Naald, Woningbouwvereniging Hoek van Holland.

De prijzen voor de loterij werden beschikbaar gesteld door: Beachclub Royal, Dichoso Fashion, Drogisterij BO Maasdijk, Etos ’s-Gravenzande, Expert Naaldwijk, Firma Van Spronsen, Gall & Gall Hoek van Holland, Groen Rijk, Haantje, Inge Ruinard Beauty Studio, Intratuin, Juridisch Adviesbureau Van der Hoeven, Kaashuis, Kees v.d. Burg Profil fietsspecialist, Koornneef Versmarkt, Reflex Haarvorming, Restaurant De Spaansche Vloot, Restaurant Pure Passie, Service apotheek Het Oude Land, Service apotheek Maasdijk, Stena Line BV, Strandclub Zwoel, Vini Sardi.

Ook bedankt de Stichting Kikkeropfleurdoos alle aanwezigen en iedereen die op een of andere wijze heeft bijgedragen aan het succes van het Benefiet Festival. Deze avond stelt Stichting Kikkeropfleurdoos in de gelegenheid op volle kracht verder te gaan om haar doelstelling, het gratis beschikbaar te stellen van de doos te continueren.

[slideshow_deploy id=’2070′]

 


Kikkeropfleurdoos Benefiet Festival een succes!