Vrijwilligers van Stichting Kikkeropfleurdoos hebben zaterdag 21 mei als dank voor hun inzet voor kankerpatiënten in het afgelopen jaar een workshop kunnen volgen bij Bloem en Plezier in Maasland. Janneke van Leeuwen bood deze workshop aan in het kader van een match op de door Vitis Welzijn georganiseerde Beursvloer Westland.

Na een demonstratie en professionele uitleg over het te maken stuk en te gebruiken bloemen en andere materialen, begeleidde zij de groep naar een mooi en creatief eindresultaat, een kunstzinnige bloemdecoratie.

De deelnemende vrijwilligers bedanken Janneke hartelijk voor de inspirerende en gezellige workshop, waaraan zij ook nog een prachtig bloemstuk overhielden om trots mee naar huis te gaan!

2016-Match 142 Bloem en Plezier 3, Elvire             2016-Match 142 Bloem en Plezier 7, groepsresultaat              2016-Match 142 Bloem en Plezier 6, Robert Pieter

 

Spreekt deze creatieve activiteit u aan of heeft u iets te vieren, kijkt u dan op www.bloemenplezier.nl voor een workshop bloemschikken op uw eigen locatie.

Wilt u iets extra’s doen voor Stichting Kikkeropfleurdoos? Giften zijn welkom op IBAN rekening NL58 RABO 0120263297 ten name van Stichting Kikkeropfleurdoos.

Workshop bloemschikken bij Bloem en Plezier – 21 mei 2016