Bloem en Plezier verzorgt workshops bloemschikken op locatie.

cropped-bloemenplezierbanner

Heeft u thuis iets te vieren, of heeft u gewoon zin in een creatieve ochtend, middag of avond met vrienden en vriendinnen? Wij komen bij u langs met alles wat nodig is en zorgen voor een gezellige en geanimeerde bijeenkomst met bloemen, materialen en een gegarandeerd prachtig resultaat: een bloemstuk dat door iedere deelnemer zelf is gecreëerd.

Allereerst krijgt u een demonstratie en professionele uitleg over het te maken werkstuk en gaat daarna aan de slag. Natuurlijk helpen wij u waar nodig, om samen tot een mooi resultaat te komen. Het bloemstuk is pas af als u helemaal tevreden bent. Er is veel ruimte om een uniek bloemstuk te maken naar ieders eigen wensen.

Onze bloemen komen dezelfde dag vers van de veiling. Wij zorgen er voor dat de bloemstukken zodanig gemaakt worden dat ze lang meegaan. Het plezier zit hem dus niet alleen in het maken maar ook in de dagen erna dat u er van kunt genieten. Want dat is de kern van bloemschikken: het plezier.

Heeft u zelf geen geschikte locatie maar lijkt het u leuk om toch mee te doen? Een aantal malen per week organiseren wij workshops in Maasland waar u van harte welkom bent. Mail ons via info@bloemenplezier.nl of bel ons via 06-57649539. Bezoek onze website : www.bloemenplezier.nl

Wij heten u graag welkom op een van onze volgende workshops.

Hartelijke groeten namens Bloem en Plezier,

Janneke van Leeuwen

Bloem en Plezier