Op woensdagavond 14 december 2016 organiseren de ondernemers Intergreen, Bloem en Plezier en SpreekStyle een Workshop Kerststuk maken. De workshop is van 19.30 u tot 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

De workshop wordt gegeven bij Intergreen, Jupiter 250, 2675 ZT Honselersdijk onder de deskundige leiding van Janneke van Leeuwen.

De kosten voor de Workshop Kerststuk bedragen € 30,00 inclusief materialen en drankjes. Aanmelden kan door een email te sturen naar info@kikkeropfleurdoos.nl.

De opbrengst is voor de Stichting Kikkeropfleurdoos. Door uw deelname aan de workshop, het resultaat van een match die is gesloten op de Vitis Welzijn Beursvloer 2016, steunt u samen met deze bedrijven de Stichting Kikkeropfleurdoos, hét steuntje in de rug voor kankerpatiënten.

 

                  spreekstyle-logo                          cropped-bloemenplezierbanner

 

 

Actie Kerststuk maken voor de Stichting Kikkeropfleurdoos – 14 december 2016