Op zaterdag 4 februari 2017 is het Wereldkankerdag en wordt overal ter wereld aandacht besteed aan deze ziekte. Dit jaar staan organisaties in Nederland die zich bezighouden met kankerbestrijding, patiëntenzorg, onderzoek, voorlichting, preventie en (na)zorg gezamenlijk stil bij de naasten van mensen die geconfronteerd worden met kanker.

Voor Stichting Kikkeropfleurdoos neemt Leny de Vos, voor velen bekend om haar Nordic Walking activiteiten via handenenvoetenwerk.nl, patiënten en hun naasten graag mee op een ontspannende boswandeling door het Staelduinse Bos op zaterdag 4 februari 2017 van 14.00 uur tot 15.00 uur. Deelname is gratis.

De wandeling start op tijd, dus zorg er als deelnemer voor dat u tijdig op het verzamel- en startpunt bent: de parkeerplaats aan het einde van de Papendijk in ‘s-Gravenzande (gemeente Westland).

 

Boswandeling op Wereldkanker Dag 2017 – 4 februari 2017