Patiëntavond georganiseerd door de Westlandse Apotheken

26 september 2011

Op maandag 26 september 2011 is door een aantal apotheken uit het Westland een patiëntavond georganiseerd met als onderwerp de diagnose kanker.

De avond werd geopend door Elvire ten Berge-de Ridder, apotheker en voorzitter van deze avond. Voor de pauze hield Marleen Reukema een betoog over de doelstellingen van de Stichting Kikkeropfleurdoos, waarna professor dr. Irma Verdonck, hoogleraar aan de VU Amsterdam en lid van het Comité van Aanbeveling van de Stichting Kikkeropfleurdoos, een boeiende presentatie hield over haar onderzoek met als doel de zorg en daarmee de kwaliteit van leven voor kankerpatiënten te verbeteren. Vervolgens was er voor de aanwezigen gelegenheid om de diverse stands te bezoeken. Na de pauze is het forum onder leiding van Elvire ten Berge-de Ridder bestaande uit Irma Verdonck, Marleen Reukema en huisarts Corien van de Weg ingegaan op vragen van de aanwezigen.

Patiëntavond georganiseerd door de Westlandse Apotheken