Vrijwilligers en bestuursleden van Stichting Kikkeropfleurdoos zijn deze maand op de korrel genomen door fotograaf Michel Kort. De fotosessie is al in mei 2019 door hem toegezegd als Match 104 op de door Vitis Welzijn georganiseerde Beursvloer Westland. Michel is beroepsfotograaf en gespecialiseerd in bijzondere portretfotografie : www.michelkort.nl/

Speciaal voor deze gelegenheid kwam hij op een vroege zaterdagmorgen naar het Staelduinse Bos, een prachtig stukje oorspronkelijke natuur temidden van het drukke Westland.

Op de foto :
Making of – fotosessie Michel Kort – Kikkeropfleurdoos

Het resultaat mag er zijn: een sfeervol groepsportret tegen de achtergrond van het in de winter zo verstilde boslandschap. Het fotomateriaal is bedoeld voor de website en ander publiciteitsmateriaal van de stichting.

Op de foto :
Een deel van het vrijwilligersteam van de Stichting Kikkeropfleurdoos
foto : Michel Kort

De Stichting Kikkeropfleurdoos geeft mensen, die de diagnose kanker krijgen een steuntje in de rug door hen een Kikkeropfleurdoos aan te bieden. De Kikkeropfleurdoos is via de Service Apotheken in het hele land gratis te verkrijgen. Daarnaast is er de Kinderopfleurdoos die in ziekenhuizen aan kankerpatiëntjes kunnen worden verstrekt door oncologieverpleegkundigen. De stichting is naarstig op zoek naar sponsors om nog dit voorjaar een volgende productie van dozen mogelijk te maken. Meer informatie over de stichting kunt u vinden op www.kikkeropfleurdoos.nl .

Match 104 Kikkeropfleurdoos – Michel Kort Fotografie zichtbaar geslaagd! – 27 januari 2020