Mevrouw N. van Veldhoven-Vollebregt

Mijn naam is Nelly van Veldhoven-Vollebregt. Ik ben geboren op 10 februari 1956 te Nederweert en heb mijn jeugd doorgebracht in Naaldwijk. Getrouwd, moeder van twee leuke dochters en woonachtig in ‘s-Gravenzande. Mijn hobby’s zijn tennis, golf en steden bezoeken. Gezelligheid in huis creëren vind ik belangrijk

Na mijn medische opleiding heb ik een aantal jaren in het Rode Kruis Ziekenhuis te Den Haag gewerkt, waar ik zag wat ziek zijn betekent en wat het met jou en je omgeving doet. Na mijn werk op de afdeling KNO heb ik de PR-functie voor het accountants kantoor van mijn echtgenoot vervuld.

Nu ben ik druk met mijn eigen bedrijf Spreekstyle (www.spreekstyle.nl), waarvoor ik personal trainingen en groepstrainingen ‘Spreken in het openbaar’ geef.

Mijn ervaring als ladyspeaker breng ik daarbij graag over. Ik vind het geweldig om mensen in dit vak vooruit te helpen. Iedere cursist krijgt maatwerk.

Ik heb altijd  vrijwilligerswerk gedaan, onder andere voor Unicef en vond het een eer toen het bestuur van de Stichting Kikkeropfleurdoos mij vroeg ambassadeur te worden. Mijn passie voor spreken in het openbaar ga ik inzetten om zoveel mogelijk mensen te vertellen over onze stichting om zo ook anderen te activeren mee te helpen met hét steuntje in de rug voor kankerpatiënten.