Om de Kikkeropfleurdoos actueel te houden en te blijven verbeteren, wordt van tijd tot tijd een nieuwe editie van de Kikkeropfleurdoos geproduceerd. Daarvoor is niet alleen geld nodig, maar zeker ook de steun van onze partners. Dankzij hun inbreng zijn wij in staat de Kikkeropfleurdoos te blijven vernieuwen. De Stichting Kikkeropfleurdoos is dankbaar voor de ondersteuning bij het vervaardigen van promotiemateriaal, de distributie van de doos en de financiële dienstverlening.

Wij zijn er trots op dat onze partners vanuit hun maatschappelijke visie op langdurige basis willen helpen met hun eigen specifieke inbreng en ervaring. Zij vormen de basis voor de continuïteit van de Stichting Kikkeropfleurdoos en helpen daarmee de doelstelling, het gratis ter beschikking stellen van de Kikkeropfleurdoos  aan patiënten die recent de diagnose kanker hebben gekregen, te realiseren.

Wij kunnen ons werk alleen maar doen met steun van onze partners!

 

Arenda Oomen Fotografie

Over Arenda Oomen Fotografie
Arenda Oomen volgde haar opleiding bij de de Koninklijke Akademie voor Beeldende Kunsten en heeft zich als professioneel fotograaf gevestigd in Den Haag.

Bijdrage aan de Kikkeropfleurdoos
Voor de Stichting Kikkeropfleurdoos maakt Arenda Oomen zich verdienstelijk door het uitvoeren van fotowerk onder meer voor de website en persberichten.

www.arendaoomen.com

 

Petra-schilderijen

Bijdrage aan de Kikkeropfleurdoos
Het vrolijke schilderij ‘De kikkerprins’ van Petra-schilderijen is gebruikt voor de vormgeving van de kikkeropfleurdoos en het drukwerk van de stichting.

Petra-schilderijen levert op deze manier graag een bijdrage aan dit initiatief.

 

Rabobank Westland

Over Rabobank Westland
De Rabobank Groep is een in internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. De Rabobank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.

Bijdrage aan de Kikkeropfleurdoos
Rabobank Westland heeft ons in 2008 een startsubsidie verstrekt. Een welkome bijdrage om ons project van de grond te krijgen. Ook geven zij aandacht in het Rabobank Magazine Dichterbij, editie Westland. In de zomereditie 2012 is een artikel opgenomen over de Beursvloer Westland, waarin aandacht is besteed aan onze match met Fill Schoonmaakdiensten.

www.rabobank.nl/westland

 

Van Vliet Verpakkingen B.V.

Over Van Vliet Verpakkingen
Van Vliet Verpakkingen B.V. is vanuit haar vestiging in Roosendaal een bedrijf, dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige producten uit massief karton, beplakt of omplakt met papier en/of drukwerk. Zij beschikken over de modernste machines, die het mogelijk maken om diverse soorten luxe verpakkingen te kunnen produceren.

Bijdrage aan de Kikkeropfleurdoos
Van Vliet Verpakkingen B.V. ondersteunt ons niet alleen bij het vouwen, vullen en sealen van nieuwe edities van de Kikkeropfleurdoos, maar stelt ook ruimte ter beschikking voor de tijdelijke opslag van de dozen.

www.vliet-verpakkingen.nl

 

Veenman+

Over Veenman+
Veenman+ uit Rotterdam is dé partner op het gebied van grafische producties en kan het hele management rondom grafische producties overnemen en zo zorgen uit handen nemen.

Bijdrage aan de Kikkeropfleurdoos
Veenman+ ondersteunt ons bij het bedrukken van de Kikkeropfleurdoos en het drukken van onze flyers, posters en overig promotiemateriaal.

www.veenmanplus.nl

 

Vitis Welzijn

Over Vitis Welzijn
Vitis Welzijn ondersteunt kwetsbare burgers die een beperking ervaren in hun zelfredzaamheid en/of in hun mogelijkheden om te participeren in de maatschappij. Ook is Vitis Welzijn er voor iedereen die als vrijwilliger, mantelzorger of maatschappelijk stagiair naar een ander wil omzien. Vitis Welzijn is er ook voor organisaties die vrijwilligers of maatschappelijke stagiaires zoeken.

Bijdrage aan de Kikkeropfleurdoos
Vitis Welzijn is ons behulpzaam bij het vinden van vrijwilligers in diverse functies. Ook bemiddelt Vitis Welzijn als wij bij evenementen assistentie vragen van jongeren uit Hoek van Holland en Westland, die hiermee invulling willen geven aan hun maatschappelijke stage.

www.vitiswelzijn.nl