Robert Pieter Gardenier, financiële verslaglegging

Ik ben Robert Pieter Gardenier, geboren 1986 in Rotterdam en opgegroeid in Hoek van Holland. Na 5 jaar in de accountancy wereld te hebben gewerkt, ben ik nu actief in de cruisewereld. Ik cruise zelf al mijn hele leven lang en heb zo goed als de hele wereld gezien met cruisen. Het is voor jong en oud!

Ik heb een eigen bedrijf, Captain Cruise. Wij bestaan al ruim 10 jaar met groot succes. In 2019 zijn wij uitgeroepen tot beste cruise aanbieder in Nederland. Wij bieden meer dan 10.000 cruises aan over de hele wereld, dus voor ieder is er wel een geschikte cruise.

Ik heb twee passies in het leven, cruisen en financiën.

Aangezien ik goed met cijfers ben was het voor het bestuur de reden om mij in 2013 te benaderen om de financiële administratie te doen van de Stichting Kikkeropfleurdoos. Hier hoefde ik niet zo lang over na te denken. Inmiddels doe ik meer dan alleen de administratie en ik doe het met veel plezier!


2015-Beursvloer 2015.1Juliette Reukema, jongeren vertegenwoordiger

In 1991 ben ik geboren in Delft, opgegroeid in Hoek van Holland. Na de middelbare school volgde ik een juridische opleiding en was ik onder meer werkzaam bij het Openbaar Ministerie in Den Haag. Nu heb ik een leuke commerciële functie in het Rotterdamse bedrijfsleven.

Van dichtbij heb ik meegemaakt wat het met je doet als een van je ouders kanker krijgt terwijl je zelf nog op school zit. De Stichting Kikkeropfleurdoos schenkt vooral aandacht aan jongeren die met deze ziekte te maken krijgen, zelf of in hun familie. Ik wil mij graag voor het belang van die jongeren bij de Stichting Kikkeropfleurdoos inzetten. Aandacht voor kinderen en jongeren, die met kanker te maken krijgen, vind ik belangrijk.


corien van de wegCorien van de Weg, medisch adviseur van de Stichting Kikkeropfleurdoos

Mijn naam is Corien van de Weg. Ik ben in Naaldwijk geboren in 1960. Ik ben getrouwd met Luuk Redel. Samen hebben wij drie kinderen, twee meisjes en een jongen.

Mijn beroep is huisarts en dat voer ik al vele jaren uit in Naaldwijk.

Dit is ook de directe verbinding met de Kikkeropfleurdoos. Door mijn werkzaamheden kom ik ook kinderen tegen die de diagnose kanker hebben gekregen. Er is veel aandacht voor deze groep, maar juist in de startfase is aandacht in de vorm van een Kikkeropfleurdoos met ondersteunende informatie een aanwinst.


Tineke Westhuis, verslaglegging

Sinds enige jaren ben ik actief voor de Stichting Kikkeropfleurdoos als notulist voor de vergaderingen en bij andere activiteiten zoals die voor fondsenwerving of in het kader van promotie.
Ik ben geboren en getogen in Schiedam, moeder van een volwassen dochter en voel mij onder andere door mijn vriendschap met Marleen Reukema, die dateert van onze middelbare schooltijd op het Spieringshoek, betrokken bij dit goede doel.

 


Kees van Wezel, webmaster van de Stichting Kikkeropfleurdoos

Ik ben Kees van Wezel en bouw en onderhoud als vrijwilliger websites voor vrienden en een aantal goede doelen. Mijn hoofdactiviteit is het samenstellen van fototentoonstellingen voor de mediawand  van de Rotterdamse Schouwburg. Dat doe ik -met fotografie als hobby- met veel plezier. Bij de Stichting Kikkeropfleurdoos kwam ik terecht via Alfred. De oude site was gehackt en er was geen webmaster die de site weer kon herstellen. Met genoegen heb ik de taak op mij genomen om een nieuwe website te bouwen en te onderhouden.


Foto Alfred Zoon copy2Alfred Zoon, marketingmanager van de Stichting Kikkeropfleurdoos

In 1950 ben ik geboren in het mooie plaatsje Well, dat in de provincie Limburg ligt. Na enkele jaren zijn wij verhuisd naar Rotterdam, waar ik na enkele jaren in het centrum te hebben gewoond mijn jeugd met name heb doorgebracht in de wijk Overschie. Nu woon ik al meer dan 30 jaar in Capelle aan den IJssel.

Tijdens mijn werkzame leven bij KPN was ik vooral werkzaam in marketingfuncties. Met name in het communicatievak lag mijn voorkeur.

Bij de Stichting Kikkeropfleurdoos kwam ik terecht doordat ik Marleen Reukema, onze voorzitter, tijdens een reünie van onze examenklas middelbare school na veertig jaar weer ontmoette en zij mij vroeg om een bijdrage te leveren aan de Kikkeropfleurdoos. 


Robert Nolet, adviseur communicatie

In 1989 deed ik mijn eindexamen HBS-A in Schiedam in dezelfde klas als Marleen Reukema, voorzitter van de stichting. Tijdens reünies hebben wij elkaar in de afgelopen jaren weer gezien en gesproken. Tijdens een van die gelegenheden heeft Marleen mij gevraagd om mij als vrijwilliger in te zetten voor teksten en bij communicatie rond de Kikkeropfleurdoos. Ik doe dat met veel plezier.

Na een toeristische opleiding in Breda, heb ik een leven lang gewerkt in de communicatie, onder meer bij de Consumentenbond en de Nederlandse Spoorwegen. Sinds 2011 werk ik met Robert Nolet Communicatie als zelfstandig ondernemer voor uiteenlopende opdrachtgevers. Het is fijn om die kennis en ervaring te kunnen inzetten voor zo’n mooi doel als de Kikkeropfleurdoos.