13 oktober 2011

Op 13 oktober 2011 werd door Vitis Welzijn de eerste Beursvloer Westland gehouden, waarbij vrijwilligersorganisaties zich presenteerden aan 40 deelnemende bedrijven met als doel een match te realiseren: een prestatie door de bedrijven in ruil voor een tegenprestatie door de vrijwilligers.

Marleen Reukema en PR-adviseur Nelly van Veldhoven wisten namens de Stichting Kikkeropfleurdoos vijf matches in de wacht te slepen met Vestia Westland, ISW Hoge Woerd, Vitrona, Rabobank Westland en Fill Schoonmaakdiensten, variërend van een artikel in een intern magazine, promotiekleding tot een maatwerk pakketje postkaarten voor in de Kikkeropfleurdoos. Als tegenprestatie worden de sponsorende bedrijven en instellingen genoemd op de site van onze stichting. Bij een van de bedrijven geeft Nelly van Veldhoven een presentatie ‘Spreken in het openbaar’.

Beursvloer Westland, 5 Matches voor Stichting Kikkeropfleurdoos