Had de sponsor wandeltocht vorig jaar te lijden onder een ongewoon hoge najaarstemperatuur waardoor velen naar het strand gingen, deze keer was het natte weer ongunstig voor het aantal deelnemers. De stromende regen weerhield Leny de Vos (Handen en Voetenwerk te Naaldwijk) er echter niet van de drie routes van 6, 12 en 18 kilometer door het prachtige wengebied, Madestein en het Ockenburgse bos per fiets en in regenpak enthousiast te bewegwijzeren.

 

De wandelaars die het natte weer trotseerden en vanuit Tennispark Verburch te Poeldijk vertrokken, zullen zeker genoten hebben. De regen hield namelijk om 11 uur op en de weersomstandigheden verbeterden aanzienlijk. Een aantal van hen ging bovendien nog met een leuke prijs naar huis.

Hoewel de verwachting niet gehaald is, werd de dag voor de Stichting Kikkeropfleurdoos toch nog met een batig saldo afgesloten, mede door wandelaars die zich door familie en kennissen lieten sponsoren.

Volgend jaar wordt de wandeltocht, hopelijk onder betere weersomstandigheden, weer georganiseerd en wel op 5 oktober 2013.

 

 

Sponsor wandeltocht Kikkeropfleurdoos op 6 oktober nat van start – 6 oktober 2012