Op zaterdag 20 april 2013 heeft u de mogelijkheid om het Westland op een gezellige en gezonde manier te ontdekken en tegelijkertijd de Stichting Kikkeropfleurdoos te steunen.

Om 12.30 uur wordt u onder het genot van een kopje koffie gastvrij ontvangen bij Bakkie Fietsen aan de Bovendijk 67a, 2295 RX Kwintsheul (gemeente Westland). Hierna stapt u samen met de gids op een ‘Bakkie Fiets’ om een bezoekje te brengen aan diverse bedrijven:
– Ter Laak Orchids – een modern bedrijf met een prachtig assortiment orchideeën;
– Van Luijk – de mogelijkheid om een uniek kijkje te nemen bij een aubergineteler;
– SweetPoint – ontdek hier hoe een paprika zoet gemaakt wordt;
– Van Koppen – hier vindt u de nieuwste smakelijke tomatensoorten;
– De Sonnehoeck – beleef het historische Westland in deze eeuwenoude druiventuin;
– Zwinkels – ervaar de zorgvuldige teelt van een komkommer;
– De Bakker Westland – bezoek wordt afgesloten bij deze moderne tomatenkwekerij.

Na elk bezoek vult u uw ‘Bakkie’ voorop de fiets met een dagvers product. Aan het einde van de dag heeft u zo uw ‘Bakkie’ vol met gezonde Westlandse groentes om mee te nemen naar huis en kunt u nog gezellig napraten onder het genot van een drankje.

Om de dag compleet te maken kunt u meedoen aan de speciaal voor de Stichting Kikkeropfleurdoos georganiseerde BBQ. Op de Big Green Egg barbecues worden dagverse producten bereid die u eerder die dag heeft gezien, aangevuld met bijvoorbeeld verse zalm. Het geheel wordt afgemaakt met wijn, bier of frisdrank.

Er zijn in totaal 50 fietsen (dames en heren) beschikbaar. Geeft u zich om teleurstelling te voorkomen dus zo snel mogelijk op.

De kosten voor de 4 uur durende fietstour zijn €45,00 p.p. Wenst u ook deel te nemen aan de BBQ dan vragen we u een extra bijdrage van €25,00 p.p. all in.

Opgeven
U kunt zich opgeven door een mail te sturen via de mailmodule van onze website www.kikkeropfleurdoos.nl. U klikt op tabblad ‘Contact’ en vult uw naam, email-adres en als onderwerp Bakkie Fietsen in. Vermeld vervolgens met hoeveel deelnemers u komt en met hoeveel personen u aan de BBQ wenst deel te nemen.

Wij verzoeken u uw inschrijving definitief te maken door vóór 15 april uw inschrijfgeld
(€ 45,00 voor het BakkieFietsen; € 25,00 voor de BBQ) over te maken naar 12.02.63.297 ten name van Stichting Kikkeropfleurdoos. Dankzij sponsoring door de organisatoren van deze fietstocht en BBQ komen alle inschrijfgelden ten goede aan Kikkeropfleurdoos.

 

 

Neem op 20 april 2013 deel aan Bakkie Fietsen en steun de Kikkeropfleurdoos