[slideshow_deploy id=’1898′]

Op zaterdag 20 april 2013 heeft u de mogelijkheid om het Westland op een gezellige en gezonde manier te ontdekken en tegelijkertijd de Stichting Kikkeropfleurdoos te steunen.

Om 12.30 uur wordt u onder het genot van een kopje koffie gastvrij ontvangen bij Bakkie Fietsen aan de Bovendijk 67a, 2295 RX Kwintsheul (gemeente Westland). Hierna stapt u samen met de gids op een ‘Bakkie Fiets’ om een bezoekje te brengen aan diverse bedrijven:
– Ter Laak Orchids – een modern bedrijf met een prachtig assortiment orchideeën;
– Van Luijk – de mogelijkheid om een uniek kijkje te nemen bij een aubergineteler;
– SweetPoint – ontdek hier hoe een paprika zoet gemaakt wordt;
– Van Koppen – hier vindt u de nieuwste smakelijke tomatensoorten;
– De Sonnehoeck – beleef het historische Westland in deze eeuwenoude druiventuin;
– Zwinkels – ervaar de zorgvuldige teelt van een komkommer;
– De Bakker Westland – bezoek wordt afgesloten bij deze moderne tomatenkwekerij.

Na elk bezoek vult u uw ‘Bakkie’ voorop de fiets met een dagvers product. Aan het einde van de dag heeft u zo uw ‘Bakkie’ vol met gezonde Westlandse groentes om mee te nemen naar huis en kunt u nog gezellig napraten onder het genot van een drankje.

Om de dag compleet te maken kunt u meedoen aan de speciaal voor de Stichting Kikkeropfleurdoos georganiseerde BBQ. Op de Big Green Egg barbecues worden dagverse producten bereid die u eerder die dag heeft gezien, aangevuld met bijvoorbeeld verse zalm. Het geheel wordt afgemaakt met wijn, bier of frisdrank.

Er zijn in totaal 50 fietsen (dames en heren) beschikbaar. Geeft u zich om teleurstelling te voorkomen dus zo snel mogelijk op.

De kosten voor de 4 uur durende fietstour zijn €45,00 p.p. Wenst u ook deel te nemen aan de BBQ dan vragen we u een extra bijdrage van €25,00 p.p. all in.

Opgeven
U kunt zich opgeven door een mail te sturen via de mailmodule van onze website www.kikkeropfleurdoos.nl. U klikt op tabblad ‘Contact’ en vult uw naam, email-adres en als onderwerp Bakkie Fietsen in. Vermeld vervolgens met hoeveel deelnemers u komt en met hoeveel personen u aan de BBQ wenst deel te nemen.

Wij verzoeken u uw inschrijving definitief te maken door vóór 15 april uw inschrijfgeld
(€ 45,00 voor het BakkieFietsen; € 25,00 voor de BBQ) over te maken naar 12.02.63.297 ten name van Stichting Kikkeropfleurdoos. Dankzij sponsoring door de organisatoren van deze fietstocht en BBQ komen alle inschrijfgelden ten goede aan Kikkeropfleurdoos.

[slideshow_deploy id=’1898′]

 

 

Neem op 20 april 2013 deel aan Bakkie Fietsen en steun de Kikkeropfleurdoos