Vrijdag 11 januari 2013 werden door vijf Westlandse ondernemers 12.500 wenskaarten overgedragen aan voorzitter Marleen Reukema en ambassadeur Nelly van Veldhoven van Stichting Kikkeropfleurdoos. Ieder van de ondernemers sponsorde één van de kaarten uit een serie van vijf, bedoeld als attentie in de eerstkomende editie van de Kikkeropfleurdoos.

Door de bezitter van de Kikkeropfleurdoos kunnen de kaarten worden verstuurd aan mensen die een bedankje hebben verdiend voor hun warmte, aandacht, een bezoekje of een luisterend oor.

De kaarten zijn een direct resultaat van de match die tijdens de eerste Beursvloer Westland in 2011 werd beklonken tussen Jack van der Voort van Vitrona en Marleen Reukema en Nelly van Veldhoven van de Kikkeropfleurdoos. Jack wist vervolgens vier collega ondernemers te interesseren om deel te nemen aan het project en gezamenlijk werd een serie van vijf creatief uitgewerkte en vormgegeven kaarten gerealiseerd.

2012wenskaarten2

De Stichting Kikkeropfleurdoos is blij met de wenskaarten en bedankt de Westlandse ondernemers hartelijk voor hun warme bijdrage aan de Kikkeropfleurdoos:
Jack van der Voort van Vitrona, www.vitrona.nl
Martijn den Outer van Stone Conceps, www.stoneconcepts.nl
Maarten van den Burg van Wood Creations, www.wood-creations.nl
Martijn Poortvliet van Hoveniersbedrijf René Don, www.renedon.nl
Edwin van Dop van Don Opleidingen, www.donopleidingen.nl

2012wenskaarten1

Tijdens de NLdoet-dag op 16 maart worden de kaarten door vrijwilligers in plastic hoesjes tot 2.500 sets verpakt.

Wenskaarten voor de Kikkeropfleurdoos overhandigd