Ruim 20 vrijwilligers kwamen zaterdag naar ‘het Schip’ naast de RK kerk in Hoek van Holland voor hun NLdoet-klus voor de Stichting Kikkeropfleurdoos. De jongste vrijwilligsters waren Isabella Temoori (5 jaar), Sarah Valstar (8 jaar) en Imke ter Brugge (10 jaar). Zij ontvingen na afloop uit handen van voorzitter Marleen Reukema namens het Oranje Fonds de NLdoet oorkonde ter herinnering aan hun vrijwilligerswerk.

Andere vrijwilligers, waarvan sommigen voor de tweede keer bij Kikkeropfleurdoos hielpen, kwamen uit Hoek van Holland en de omliggende plaatsen Schiedam, Maassluis, Den Haag en het Westland. Zij kozen voor dit goede doel, omdat zij zich op deze NLdoet dag wilden inzetten voor kankerpatiënten, vaak uit een gevoel van saamhorigheid met familieleden die met die ziekte zijn geconfronteerd. Ook een aantal leden van Soroptimist Club Westland staken de handen voor Kikkeropfleurdoos uit de mouwen.

De klus bestond dit jaar uit het vergaren en insteken van informatiesets bestemd voor de Service Apotheken, die in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen in het hele land de distributie van de Kikkeropfleurdoos verzorgen, ook voor mensen die gewoonlijk ergens anders hun medicijnen halen.

Stichting Kikkeropfleurdoos wil de Kikkeropfleurdoos, hét steuntje in de rug voor mensen die recent de diagnose kanker hebben gekregen, kosteloos blijven aanbieden. Dagelijks gaan er dozen naar mensen die dat nodig hebben. De stichting bereidt de komende tijd een nieuwe productielijn van enkele duizenden dozen voor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Zeer geslaagde klusochtend NLdoet voor de Kikkeropfleurdoos – 22 maart 2014