Deze week kon mevrouw Henny Duijn-Visscher, bestuurslid van de Stichting Kikkeropfleurdoos, het mooie bedrag van € 250,60 in ontvangst nemen van supermarkt PLUS DANSE Maasdijk. Het geld werd gedoneerd door de PLUS-klanten die hun statiegeld daarvoor afstonden.

plus danse

“Deze opbrengst is bestemd voor de productie van Kikkeropfleurdozen, hét steuntje in de rug voor kankerpatiënten,” aldus mevrouw Duijn, “Wij bedanken iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Als klein goed doel zijn wij afhankelijk van dit soort lokale en regionale initiatieven voor onze fondsenwerving. We komen ook graag in beeld als goed doel bij activiteiten op scholen, bedrijven, sportverenigingen of bij een zakelijk evenement dat uit het oogpunt van maatschappelijk verantwoord ondernemen een bijdrage wil geven aan een goed doel. Dit jaar zijn er mensen die voor hun verjaardag een spaarpot neerzetten en hun verjaardagsgeld aan ons doneerden. Een mooi idee om het ons mogelijk te maken anderen te helpen.”

 

€ 250,60 voor Kikkeropfleurdoos van klanten PLUS DANSE Maasdijk – 7 oktober 2015