De sfeervolle en drukbezochte Kerstviering van de dames van het Katholiek Vrouwengilde Naaldwijk in het Hof van Heden met veel zang en een prachtige muzikale omlijsting door Mieneke Meijer, moeder van Alieke Meijer inmiddels bekend als Klaasje van K3, had ook voor de Stichting Kikkeropfleurdoos een mooie afloop. Als onderdeel van deze kerstavond werd een loterij gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor twee goede doelen, namelijk de Stichting Kikkeropfleurdoos als lokaal doel en Melania het landelijke doel van het KVG. De goede doelen kregen ruimte om hun doelstellingen toe te lichten en ontvingen ieder het mooie bedrag van € 330,-.

2015-KVG Naaldwijk 17-12-2015

Voor ons waren voorzitter Marleen Reukema en bestuurslid Elvire ten Berge-de Ridder, apotheker, aanwezig.

De Stichting Kikkeropfleurdoos is dankbaar voor dit mooie initiatief en wenst alle leden van het Katholiek Vrouwengilde Naaldwijk gezegende en sfeervolle Kerstdagen toe met in gedachten een couplet uit een van de tijdens deze Kerstavond voorgedragen gedichten:

‘Ik gun je dat een golf van warmte
Vanuit onze harten naar ’t jouwe stroomt
En dat er wonderen gebeuren
Zoals je ze alleen maar droomt.’

Sfeervolle Kerstviering Katholiek Vrouwengilde Naaldwijk in het teken van Stichting Kikkeropfleurdoos – 17 december 2015