In de komende weken kunt u als klant in de vestiging van Albert Heijn in Katwijk aan Zee uw statiegeld doneren aan de Stichting Kikkeropfleurdoos.

De opbrengst is bestemd voor de productie van Kikkeropfleurdozen als steuntje in de rug voor kinderen met kanker en hun naasten. Kankerpatiëntjes vinden in de Kikkeropfleurdoos onder meer een kikker knuffel en spelletjes, kleurplaten en andere kleine attenties zoals een gedichtje speciaal voor hen geschreven. Voor de ouders/verzorgers is in de vrolijk ogende doos een map te vinden met veel praktische informatie en tips over dienstverlening en producten, die goed van pas kunnen komen rondom en bij de behandeling van hun kind. Uw bijdrage aan dit goede doel is zeer welkom!


Voor meer informatie verwijzen we naar de website www.kikkeropfleurdoos.nl.

AH-statiegeldactie voor KIKKEROPFLEURDOOS – 1-11-2021