In de komende weken kunt u als klant in diverse vestigingen van Albert Heijn in Delft uw statiegeld doneren aan de Stichting Kikkeropfleurdoos. De locaties zijn: AH Brabantse Turfmarkt, Bastiaanpoort, Choorstraat, AH  W.H. van Leeuwenstraat en Martinus Nijhofflaan. De opbrengst is bestemd voor de productie van Kikkeropfleurdozen als steuntje in de rug voor kinderen met kanker en hun naasten. Kankerpatiëntjes vinden in de Kikkeropfleurdoos onder meer spelletjes, kleurplaten en een kikker knuffel. Voor de ouders/verzorgers is daarin een map te vinden met veel praktische informatie en tips over dienstverlening en producten, die goed van pas kunnen komen rondom en bij de behandeling van hun kind. Uw bijdrage aan dit goede doel is zeer welkom!
Voor meer informatie verwijzen we naar de website www.kikkeropfleurdoos.nl.

AH-statiegeldactie voor KIKKEROPFLEURDOOS, 4-10-2022