Op zaterdag 6 oktober 2012 wordt een sponsorwandeltocht gehouden voor de Stichting Kikkeropfleurdoos.

De routes van 6, 12 en 18 kilometer voeren u door het prachtige wengebied, Madestein en het Ockenburgse bos. Evenals vorig jaar zijn de tochten op deskundige wijze uitgezet door Leny de Vos van Handen en Voetenwerk te Naaldwijk.

Het vertrekpunt is de kantine van Tennispark Verburch (bij Jan van der Valk hal), Arckelweg 20 te Poeldijk. Voordat u vertrekt, krijgt u van ons een kopje koffie of thee aangeboden, waarna u tussen 09.00 uur en 11.00 op pad kunt gaan.

Het inschrijfgeld bedrijft € 7,50 per persoon, inclusief het kopje koffie of thee en een versnapering voor onderweg. Kinderen betalen slechts € 2,50.

Bent u enthousiast en wilt u zich inschrijven, stuurt u dan een mail naar wandeltocht6oktober@hotmail.nl onder vermelding van uw naam, te lopen afstand en het aantal personen.

U kunt de Stichting Kikkeropfleurdoos extra steunen!
Laat u zich door familie, vrienden en collega’s sponsoren via het formulier dat u hier kunt downloaden. Print het formulier en vul het in met uw gegevens en de namen van de sponsors met de geschonken bedragen. U kunt zich bijvoorbeeld laten sponsoren met een vast bedrag per te lopen kilometer. Het totaal bedrag levert u dan aan de start in samen met het sponsorformulier, waarna u van ons een kwitantie ontvangt.
Met het nummer van uw kwitantie dingt u mee naar leuke prijzen. Hoofdprijs: een reis voor 2 personen naar London.

Wij zijn ervan overtuigd dat u zult genieten van de prachtige natuur langs de routes en wensen u veel plezier.

Sponsor wandeltocht Kikkeropfleurdoos op 6 oktober 2012