6 juli 2012

De afgelopen tijd hebben klanten van Albert Heijn in Doorn en omstreken hun statiegeld kunnen doneren aan Stichting Kikkeropfleurdoos.

Na het verzoek van mevrouw Nelly van Veldhoven van Stichting Kikkeropfleurdoos aan mevrouw Wil van der Starre om in regio Doorn een actie te leiden voor Kikkeropfleurdoos werd contact gezocht met AH-filiaalmanager in Doorn de heer Mo Albadichi. Hij maakte zijn collega’s in Bilthoven, De Bilt,  Driebergen, Geldermalsen, Leerdam, Soest, Wijk bij Duurstede en Zeist enthousiast voor dit goede doel en coördineerde met hen de actie.

Namens de AH-klanten werd op vrijdag 6 juli een cheque van € 2.092,70 overhandigd aan Marleen Reukema, voorzitter van de Stichting Kikkeropfleurdoos. “Een prachtig resultaat, waarvoor we het winkelende publiek en de enthousiaste vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet heel hartelijk bedanken. Onze dank gaat daarbij ook uit naar de filiaalmanagers van Albert Heijn die dit mogelijk hebben gemaakt. Dit bedrag van de bewoners van Doorn en omstreken is een prachtige bijdrage voor ons doel,” aldus Marleen Reukema. Ze hoopt, dat er meer initiatieven voor de ondersteuning van de Stichting Kikkeropfleurdoos door de inwoners van Doorn e.o. volgen.

Cheque voor Kikkeropfleurdoos van klanten AH-Doorn en omstreken