Voorzitter Marleen Reukema en Nelly van Veldhoven ambassadeur van de Stichting Kikkeropfleurdoos hebben op 17 oktober de door Vitis Welzijn georganiseerde Beursvloer Westland bezocht. Het was drukker dan vorig jaar en er zijn in totaal 190 matches gesloten, waarvan er 5 door de Kikkeropfleurdoos werden gerealiseerd. Een match bestaat uit een prestatie door bedrijven in ruil voor een tegenprestatie door vrijwilligers.

Een opvallende match werd gemaakt tussen een aantal Dutch Flower Group bedrijven, te weten Hamifleurs BV, Green Partners BV en Intergreen BV, en de Stichting Kikkeropfleurdoos. Deze bedrijven organiseren op 16 december een workshop Kerststukken maken voor vijftig personen, waarvan de totale opbrengst voor de Kikkeropfleurdoos is.

Met Ernst & Young is gesproken over het eventueel koppelen van een sportevenement aan de Kikkeropfleurdoos als goed doel. Daarop vooruitlopend plaatsen zij dit najaar informatie over de Stichting Kikkeropfleurdoos in hun interne media.

Lions Club De Glazen Stad gaat de stichting helpen met een project om in ziekenhuizen promotiedoosjes met informatiekaartjes geplaatst te krijgen die momenteel door de Kikkeropfleurdoos worden ontwikkeld.

Bedrijf De Nieuwsbrief geeft advies voor een upgrade van de homepage van de website van de stichting qua stijl en tekstuele inhoud en Sport Zuid-Holland verzorgt voor € 50,- ontwerp- en drukkosten voor een in de regio te organiseren event.

Beursvloer Westland 2013 levert 5 matches op – 20 oktober 2013