De club van Westlandse vrouwelijke ondernemers EVA organiseerde op dinsdag 1 september in de gezellige Bongaard in De Lier een clubavond met een thema: Spaanse avond! En zoals steeds op deze avonden was er ook aandacht voor een goed doel. Deze keer was dat de Stichting Kikkeropfleurdoos. Bestuursleden Elvire ten Berge-de Ridder (apotheker) en Henny Duijn-Visscher kregen na een welkomstwoord van Ellen Nass, voorzitter van EVA en commercieel directeur van Summit Health en een korte introductie van Nelly van Veldhoven-Vollebregt, clublid en ambassadeur van de stichting, het woord.

2015-09-01, Bestuursleden Kikkeropfleurdoos Henny Duijn-Visscher (l) en Elvire ten Berge-de Ridder

Elvire ten Berge gaf uitleg over de inhoud van de Kikkeropfleurdoos, die de stichting via de ruim 425 Service Apotheken in het hele land gratis uitgeeft aan kankerpatiënten. De inhoud van de Kikkeropfleurdoos bestaat uit doelgerichte informatie zoals de Tips voor Lotgenoten, het kaartje met adviezen voor het gesprek met de arts, en handige producten, die de patiënt een steuntje in de rug geven. Een van de aanwezige clubleden vertelde zelf de doos opgehaald te hebben en legde uit dat ze positieve steun heeft gehad aan de informatie en de gezellig uitziende doos.
Henny Duijn, bestuurslid fondsenwerving, gaf aan hoe belangrijk steun van maatschappelijk betrokken ondernemers is voor de Kikkeropfleurdoos. In de loop van de avond realiseerden de clubleden met hun geldinzameling een prachtige donatie.

Aan het einde van de geanimeerde bijeenkomst kon door trotse EVA-voorzitter Ellen Nass een cheque van € 1.000,00 worden overhandigd aan de bestuursleden van de Stichting Kikkeropfleurdoos, hét steuntje in de rug van kankerpatiënten. “Een fantastisch mooi resultaat behaald door TOP vrouwen”, aldus Elvire ten Berge.

2015-09-01 EVA-voorzitter Ellen Nass (r) overhandigt cheque

EVA ondernemers in actie voor Kikkeropfleurdoos – 02 september 2015