2015 beursvloermascotteDe door Vitis Welzijn georganiseerde Beursvloer Westland op 29 oktober vond dit jaar alweer voor de vijfde keer plaats. Ruim 100 maatschappelijke organisaties en bedrijven vierden dit lustrum mee. De Stichting Kikkeropfleurdoos werd dit jaar vertegenwoordigd door twee vrijwilligers, bestuurslid Henny Duijn-Visscher en Juliette Reukema. Voorzien van een aantal wenskaarten betraden zij de beursvloer in de centrale hal van de Rabobank De Lier om matches af te sluiten met de aanwezige bedrijven. In totaal werden 244 matches gemaakt. Voor de Kikkeropfleurdoos werden er maar liefst vier in de wacht gesleept. Als tegenprestatie bieden de non-profit organisaties aan de bedrijven de mogelijkheid zich als maatschappelijk verantwoord ondernemer te profileren op hun facebook en website.

 

 

Onderstaande organisaties gaan zich inzetten voor de Kikkeropfleurdoos

Bloem en Plezier (www.bloemenplezier.nl)
Bloem en Plezier houdt zich bezig met het op locatie verzorgen van workshops bloemschikken. Voor Stichting Kikkeropfleurdoos zal Bloem en Plezier een Workshop Paasdecoratie organiseren.

Frisse Kijk Coaching (www.frissekijkcoaching.nl)
Het werkterrein van Frisse Kijk Coaching is het leerproces, verandering en ontwikkeling van individuele mensen. Voor Stichting Kikkeropfleurdoos gaat Frisse Kijk Coaching zich inzetten voor de coaching en ontwikkeling van vrijwilligers.

Bureau Daan (www.bureau-daan.nl)
Bureau Daan helpt klanten bij het aansluiten van hun identiteit op de huisstijl en alle vormen van (online)communicatie. Aan Kikkeropfleurdoos gaat Bureau Daan advies uitbrengen over de vormgeving van de website.

Rotary Wateringen
Rotary Club Wateringen dat onderdeel is van het wereldwijde Rotary International network heeft de Stichting Kikkeropfleurdoos uitgenodigd een presentatie te verzorgen op een van haar clubavonden.

 

2015-Beursvloer 2015.3
Bestuurslid/vrijwilliger Henny Duijn-Visscher (tweede van links) met leden van Rotery Club Wageningen.

 

2015-Beursvloer 2015.1
Vrijwilliger Juliette Reukema trekt aandacht met een van de wenskaarten.

 

2015-Beursvloer 2015.2
Gezellige drukte op de beursvloer!

 

 

 

 

Kikkeropfleurdoos scoort 4 matches op Beursvloer Westland 2015 – 8 november 2015