Kikkeropfleurdoos Benefiet Festival 8 mei 2012

25 maart 2012                 

Op dinsdag 8 mei 2012 vindt in Westland Theater De Naald in Naaldwijk een Benefiet Festival plaats om geld in te zamelen voor de Stichting Kikkeropfleurdoos.

Onder het thema ‘Samen Sterk Staan’ wordt dit festival voor het eerst in het Westland georganiseerd. Ladyspeaker Carlissa Remmerswaal presenteert een prachtige avond met humor, passie, een veiling van unieke kunstwerken onder leiding van Alphons de Wit, een loterij met mooie prijzen, een markt en als hoogtepunt een wervelend optreden van theatergroep KiQ.     


 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                  

De deuren van Westland Theater De Naald staan dinsdag 8 mei vanaf 19.00 uur open. U bent dan al hartelijk welkom om de markt te bezoeken, de kunstwerken die later worden geveild te bezichtigen en loten te kopen. De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaartverkoop à € 15,- aan de kassa van Westland Theater De Naald of via www.westlandtheater.nl.

Kikkeropfleurdoos Benefiet Festival 8 mei 2012