Vrijwilligers NL-Doet  klaren  klus voor de  Kikkeropfleurdoos!

17 maart 2012

Al begin maart hadden zich 25 vrijwilligers uit Hoek van Holland en omgeving aangemeld voor de klus in het kader van de NL-DOET dag op zaterdag 17 maart.

Fantastisch dat zo veel mensen op deze NL DOET dagen hun handen uit de mouwen willen steken voor een goed doel. Jong en oud gingen voor de Kikkeropfleurdoos aan de slag. De leeftijd van de vrijwilligers varieerde van 20 tot 75 jaar. ‘We doen dit nu voor het derde jaar en de sfeer is zo goed, dat we er elk jaar weer naar uitkijken om dit met vrijwilligers uit Hoek van Holland en het Westland te kunnen doen,” aldus Marleen Reukema, oprichter en voorzitter van de stichting. Dit jaar was er zelfs een Haagse deelneemster van Australische afkomst.

De klus voor die dag bestond uit het vergaren en insteken van informatiesets over de Kikkeropfleurdoos met poster, aanvraagkaarten en gebruikersinformatie bestemd voor artsen en apothekers (Service Apotheek en Kring-apotheek) in het hele land.

 

Vrijwilligers NL-Doet klaren klus voor de Kikkeropfleurdoos!