Wilt u een prachtig, eigengemaakte kerstdecoratie op tafel en zo ook in deze tijd iets bijdragen aan een goed doel?

Schrijf u dan in voor de kerstworkshop op dinsdagavond 19 december 2017 van 19.30 uur tot 22.00 uur in ‘het Schip’,  De Cordesstraat 27-29 in Hoek van Holland.

Bloem en Plezier organiseert deze Workshop Kerststuk maken onder deskundige leiding van Janneke van Leeuwen. Haar bedrijf zet zich met deze kerstactie in voor de Kikkeropfleurdoos, hét steuntje in de rug voor kankerpatiënten.
Om een indruk te krijgen van de prachtige decoraties die Bloem en Plezier realiseert kijk op www.bloemenplezier.nl.

Deelnemen aan deze gezellige avond in kerstsfeer – waarvan de opbrengst grotendeels bestemd is voor de Kikkeropfleurdoos én waarna u met een prachtig kerststuk naar huis gaat – kost € 45,00 inclusief materialen, koffie of thee en een drankje en hapje ter afsluiting.

Aanmelden kan via e-mail aan info@kikkeropfleurdoos.nl. Vermeld bij het onderwerp Kerststuk 2017 en vermeld naam en aantal  deelnemers. U ontvangt daarna een bevestiging en betalingsverzoek. Na betaling is uw deelname definitief.

Graag zelf een mesje en snoeischaar of allesknipper meebrengen.

Workshop Kerststuk maken – 19 december 2017