Op woensdagmorgen 6 december is een delegatie van de vrijwilligers van twee Westlandse organisaties, die zich inzetten voor mensen met kanker en hun naasten, ontvangen bij Hamiplant B.V. in Honselersdijk. Dat gebeurde in het kader van de Nationale Vrijwilligersdag 2017. Ondanks alle drukte rondom de naderende feestdagen was daarvoor in overleg met Marjan van der Hoorn van Hamiplant B.V. tijd vrij gemaakt.

Vrijwilligers van Stichting Kikkeropfleurdoos en Inloophuis Carma mochten een mooie plant in ontvangst nemen en er zijn mooie foto’s gemaakt tussen de prachtige planten in de box als dank voor de inzet van de ruim 40 vrijwilligers die in beide organisaties het hele jaar door belangeloos actief zijn voor anderen.

Het idee voor deze actie ontstond tijdens de Beursvloer Westland die Vitis Welzijn dit jaar organiseerde en werd vastgelegd in Match 336, die hiermee succesvol is uitgevoerd. Meer informatie over het deelnemende bedrijf en beide vrijwilligersorganisaties vindt u op hun website www.hamiplant.nl, www.kikkeropfleurdoos.nl en www.inloophuiscarma.nl.

Hamiplant bedankt vrijwilligers – 06 december 2017