ZPRESS Media Group is uitgever van regionale business bladen, waaronder Westland in Business. Het glossy magazine is voor ondernemers uit Het Westland en omgeving een uitgelezen platform om hun bedrijf te presenteren. ZPRESS heeft in de nieuwste editie flink uitgepakt door een paginagroot artikel op te nemen over de Stichting Kikkeropfleurdoos.

Mede-ondernemer uit het Westland en tevens ambassadeur van onze stichting Nelly van Veldhoven-Vollebregt van SpreekStyle komt in het artikel aan het woord om de Stichting Kikkeropfleurdoos voor het voetlicht te brengen en het belang ervan aan te geven voor mensen die de diagnose kanker hebben gekregen. Ook vraagt ze bijzondere aandacht voor de Kinderopfleurdoos die de stichting mede op verzoek van oncologieverpleegkundigen gaat produceren voor kinderen met kanker en hun ouders. Het bestuur is blij met deze kans om ondernemend Westland met de activiteiten van Kikkeropfleurdoos kennis te laten maken en hoopt dat hieruit vruchtbare contacten ontstaan op het gebied van sponsoring.

Link naar Westland in Business : klik hier

 

Paginagroot artikel in Westland in Business – 07 januari 2018