Op zaterdag 17 maart heeft ons bestuurslid Elvire ten Berge-de Ridder bij Kringloopwinkel Habbekrats uit De Lier uit handen van voorzitter Monique Bruggeman een cheque met het mooie bedrag van € 1000,00 in ontvangst mogen nemen. Met dit hoger dan verwachte bedrag kan Stichting Kikkeropfleurdoos maar liefst 45 Kikkeropfleurdozen laten produceren, om daarmee een steuntje in de rug te kunnen geven aan patiënten die recent de diagnose kanker hebben gekregen. In een gemoedelijke sfeer, waarin de vier uitverkoren organisaties meer over hun goede doel mochten vertellen, lichtte mevrouw Ten Berge-de Ridder toe dat naast de huidige Kikkeropfleurdozen een nieuw initiatief wordt gestart, specifiek gericht op jongere patiëntjes : de Kinderopfleurdoos.

    Elvire en Monique Bruggeman van Kringloopwinkel Habbekrats

Naast de sociale functie die de kringloopwinkel voor haar bezoekers heeft, is Kringloop Habbekrats er trots op dat met de enthousiaste inzet van alle vrijwilligers jaarlijks lokale en regionale doelen kunnen worden ondersteund.

Kringloopwinkel Habbekrats verrast Kikkeropfleurdoos – 17 maart 2018