In een enthousiaste mailwisseling met de donatiecommissie van De Recycling mocht ons bestuurslid Henny Duijn-Visscher toelichten waar de Stichting Kikkeropfleurdoos voor staat. Naast de Kikkeropfleurdoos bestemd om patiënten die recent de diagnose kanker kregen een steuntje in de rug te geven, vroeg Henny vooral aandacht voor ons nieuwe project Kinderopfleurdoos, gericht op jonge kankerpatiëntjes die in het ziekenhuis zijn opgenomen.

Door het ontwikkelen en produceren van een speciale Kinderopfleurdoos, wil onze stichting een glimlach toveren op het gezicht van deze groep jonge patiëntjes. Een pilot met een beperkt aantal dozen zag er veelbelovend uit en de het is de bedoeling om financiële middelen te realiseren voor de productie van een eerste oplage. De Stichting Kikkeropfleurdoos was dan ook verguld met het bericht van Arnold Burger van de donatiecommissie, waarin een cheque ter waarde van € 500,00 werd toegezegd. Een mooie ondersteuning in de aanloop naar de realisatie van ons nieuwe project.

De Stichting Kikkeropfleurdoos bedankt De Recycling en haar vrijwilligers en wenst de kringloopwinkel veel succes bij haar doelstellingen de afvalberg te verkleinen, goede doelen te ondersteunen en klanten met een klein budget in de gelegenheid te stellen voor lage prijzen noodzakelijke spullen te kopen.

 

 

 

 

Kringloopwinkel De Recycling uit ’s-Gravenzande schenkt € 500,00 – 8 maart 2018