Erasmusspeld voor de voorzitter van de Stichting Kikkeropfleurdoos

26 juni 2011 

Marleen Reukema, voorzitter van de Stichting Kikkeropfleurdoos, heeft op 26 juni 2011 de Erasmusspeld ontvangen.

Zij kreeg de onderscheiding uit handen van Korrie Louwes, wethouder Arbeidsmarkt, Hoger Onderwijs, Innovatie en Participatie voor de Gemeente Rotterdam. De prestigieuze Erasmusspeld wordt sinds 1979 uitgereikt aan personen die zich lange tijd op sociaal, cultureel, economisch of sportief gebied verdienstelijk hebben gemaakt voor de Rotterdamse samenleving. Marleen Reukema ontvangt de gemeentelijke onderscheiding voor haar brede bijdrage aan het vrijwilligerswerk, waaronder haar activiteiten voor kankerpatiënten als bestuurslid van de Stichting Kikkeropfleurdoos.

 

Erasmusspeld voor de voorzitter van de Stichting Kikkeropfleurdoos