In december hebben klanten van vier vestigingen van Albert Heijn in Delft statiegeld gedoneerd  voor de Kikkeropfleurdoos. Voorzitter Marleen Reukema en bestuurslid fondsenwerving Henny Duijn-Visscher mochten deze week uit handen van assistent supermarktmanager Marije Kauffmann het prachtige bedrag van € 1.861,00 in ontvangst nemen.

“Deze mooie opbrengst is bestemd voor de productie van Kikkeropfleurdozen. De vrolijk ogende dozen gevuld met kleine cadeautjes zoals spelletjes, kleurplaten en een kikkerknuffel zijn bedoeld als opwekkend steuntje in de rug voor kinderen met kanker en hun naasten. Voor de ouders/verzorgers zit in de doos een map met praktische informatie en tips over dienstverlening en producten, die goed van pas kunnen komen rondom en bij de behandeling van hun kind.”

“Deze giften stellen ons in staat om de dozen te blijven maken voor de ruim 600 kinderen die jaarlijks getroffen worden door kanker. We willen de gulle gevers graag hartelijk bedanken hiervoor,” aldus Marleen Reukema.
Voor meer informatie of donaties verwijzen we naar de website www.kikkeropfleurdoos.nl.

Van links naar rechts: Marleen Reukema, Henny Duijn-Visscher en Marije Kauffmann.

Opbrengst AH-Delft actie KIKKEROPFLEURDOOS – 25 januari 2021