Via de Stichting Delftse Uitdaging mocht Marleen Reukema, voorzitter van Stichting Kikkeropfleurdoos, onlangs een refurbished laptop voor het secretariaat van haar goede doelen organisatie in ontvangst nemen. De aanbieder van de laptops had deze eerst schoongemaakt en ze daarna aan Copiatek gegeven om opnieuw geïnstalleerd te worden. Deze laptops werden daar weer voorzien van een Windows 10 besturingssysteem.

De Delftse Uitdaging is een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van materialenmiddelen en menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde). Een ondernemersnetwerk waarin bedrijven gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties om daarmee het leefklimaat in de Delftse gemeente te verbeteren.

Wilt u meer weten over deze organisaties, ga dan naar www.delftseuitdaging.nl en/of www.copiatek.nl

Copiatek helpt Kikkeropfleurdoos – 23 maart 2021