Op zaterdag 16 maart kon de Stichting Kikkeropfleurdoos rekenen op de inzet van 18 vrijwilligers, die zich via NLdoet hadden aangemeld om de Kikkeropfleurdoos te helpen. Onder hen ook twee Westlandse jongeren die aan de vrijwilligersklus meededen voor hun maatschappelijke stage.

De klus behelsde het samenvoegen van vijf wenskaarten en een begeleidend briefje tot een setje en vervolgens het insteken hiervan in een plastic hoesje. De setjes komen als attentie in de volgende editie van de Kikkeropfleurdoos en geven de ontvanger van de doos de mogelijkheid mensen een kaartje te sturen om ze te bedanken voor hun warmte, aandacht of bezoekje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMarleen Reukema, voorzitter van de Stichting Kikkeropfleurdoos voegt nog toe: “Het mooie resultaat van dit project kwam tot stand door de medewerking van twee partijen. Enerzijds gaat mijn dank uit naar de vrijwilligers die met hun enthousiaste inzet het enorme aantal van 12.500 kaarten hebben verwerkt tot 2.500 setjes. Anderzijds bedank ik ook de vijf Westlandse ondernemers die het ontwerp en het drukken van de kaarten voor hun rekening hebben genomen.”.

Vrijwilligers maken NLdoet-dag tot een succes voor de Kikkeropfleurdoos – 16 maart 2013