Elvire ten Berge-de Ridder en Corien van de Weg, bestuursleden van Stichting Kikkeropfleurdoos, mochten de cheque in ontvangst nemen van Cocky Stijger-van Dijk tijdens een bijeenkomst van hun club van Westlandse Soroptimisten.

Werknemers van AVR mogen lokale goede doelen opgeven en daaruit wordt één keer per maand één doel uitgekozen door de ondernemingsraad. De pot waaruit de schenkingen gedaan worden, wordt gevuld met de opbrengsten van Perfect Days. Een Perfect Day bij AVR staat voor een zorgeloze werkdag waarop alles goed verloopt, geen ongelukken, incidenten of overschrijding van emissies. Ook houdt deze dag in, een dag zonder stops door calamiteiten en dat alles binnen het budget. Aan elke Perfect Day die er is in een maand, wordt door de AVR € 100,- toegekend.

2013-AVR-van Gansewinkel Cheque _ 500Cocky Stijger-van Dijk, werkzaam bij AVR-Van Gansewinkel én lid van Soroptimist Club Westland heeft de Stichting Kikkeropfleurdoos voor de donatie voorgedragen. De dames Ten Berge en Van de Weg zijn zeer verheugd over deze gift van een bedrijf uit de Rotterdamse regio en hopen dat meer bedrijven dit goede voorbeeld zullen volgen.

AVR-Van Gansewinkel schenkt € 500,- aan Kikkeropfleurdoos – 17-03-2013