Stichting Kikkeropfleurdoos plaatst ter vergroting van haar naamsbekendheid in de komende vier nummers van Magazine Leef! een advertentie. Hierin worden lezers van het magazine, die recent de diagnose kanker hebben gekregen en hun naasten erop gewezen dat ze een gratis Kikkeropfleurdoos kunnen afhalen in een Service Apotheek.

Service Apotheek is al jaren partner van de Stichting Kikkeropfleurdoos en zorgt er met hun distributieconcept voor dat onze Kikkeropfleurdozen in een van de 375 apotheken aan de patiënt worden overhandigd.

leef!Leef! is het inspirerende gratis magazine van Service Apotheek dat vier keer per jaar verschijnt in een oplage van maar liefst 1.250.000 exemplaren. Met onder meer interviews, antwoord op medische vragen en informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik.

Een groot deel van de oplage wordt via brievenbussen verspreid, maar daarnaast ligt in elke Service Apotheek het nieuwste nummer van Leef! voor u klaar.

De eerste advertentie staat in het inmiddels uitgebrachte novembernummer en wordt daarna nog geplaatst in de nummers van februari, mei en augustus 2015.

 

 

Nieuwsgierig en het blad nog niet in uw bezit? Ga dan naar een Service Apotheek voor het nieuwste nummer en blader naar pagina 30 om onze advertentie te zien.

dia

 

 

Kikkeropfleurdoos laat zich zien in Magazine Leef! – 31 oktober 2014